13 de maig 1999

Presentació Escola d'Estiu - 1999

Presentació programa de la 19 Escola d’Estiu de les Terres de l'Ebre

Quan les aules es tanquen per a l’alumnat, el professorat ens tornarem a retrobar, per dinovena vegada a l’Escola d’Estiu de les “Terres de l’Ebre”. Som conscients que la nostra formació és cabdal pel projecte d’escola que volem per al nostre país.
L’espai que s’ofereix a l’Escola d’Estiu és un espai de debat i de reflexió. També és un espai de cultura, on es presenten experiències que fan les escoles i el professorat. És un espai obert a tothom.
Les activitats de formació que fem a l’Escola d’Estiu naixent de les necessitats expressades pels propis mestres. El tipus de formació lliga la teoria i la pràctica. Després, a l’escola la pròpia pràctica educativa es veurà renovada. L’objectiu que es pretén assolir és que tots i totes estiguéssim disposats a aconseguir que l’educació que rebran els xiquets i xiquetes sigui la millor possible.
Vivim en temps de canvis permanents. Aquest fet, juntament amb la incorporació de les noves tecnologies i la nova societat de la informació, obliga a renovar la funció de l’escola.
Una escola de qualitat, serà l’eina més valuosa per afrontar amb coratge els nous temps que s’apropen.


Àngel Ismael i Hierro
President de l’MRP “Terres de l’Ebre”