2 de jul. 2007

Editorial 1* Bolletí Llaüt de l’Escola d’Estiu de les Terres de l’Ebre

L’Escola d’Estiu de les Terres de l’Ebre inicia la 27a edició amb el mateix format que es va dissenyar fa dos anys. La idea de fer una escola estesa per tot el territori ha agafat amb força. S’ha consolidat la descentralització, enguany s’impartiran cinc cursos a la comarca del Montsià, tres al Baix Ebre i un a la Ribera d’Ebre. Repetim a les mateixes localitats i als mateixos llocs on desenvolupem les activitats. La complicitat que tenim l’organització amb les persones i entitats que ens recolzen, facilita el normal desenvolupament d’aquesta Escola d’Estiu complexa i singular.

És un fet reconegut que la nostra Escola d’Estiu ha volgut difondre i promoure l’esperit ebrenc de les nostres terres. Tots els programes de les escoles d’estiu de les Terres de l’Ebre, reflecteixen aquesta idea que tants fruits dóna en les iniciatives que després portem a la pràctica diària a les escoles i als instituts.

El total dels cursos de l’EE TE, té una càrrega lectiva de 200 hores, cursos amb dret a certificat inclòs al PFZ del Departament d’Educació.

Les activitats proposades faciliten la innovació didàctica de les àrees i matèries curriculars, impulsen l’ús didàctic de les TIC a l’aula i contribueixen a la millora personal del professorat en general. La informació puntual del dia a dia a l'Escola d'Estiu es publicarà a la nostra web, apartat Escola d’Estiu, bolletí “Llaüt”, totes les persones el trobaran a Internet. Tothom qui vulga, com sempre, hi podrà col·laborar enviant de manera telemàtica els escrits.

Us donem la més cordial benvinguda a tothom, participant a la nostra Escola d’Estiu des del seu lloc, sigui com alumne/a, com professor/a o com organitzador/a, allà on s’imparteixen els diversos cursos i activitats. Que tingueu una bona estada.

1 comentari:

educlip07 ha dit...

El curs La web 2.0 ha estat força atractiu i crec de futura utilitat.M'ha sorprès el variat espectre de possibilitats educatives que aquesta eina ens ofereix, tot i que, per algun com jo és força novetos i comporta un cert esforç per actualitzar el coneixements que sobre les tecnologies d'educació tenim. Tot és qüestió de temps i de proposar-se-ho.

Bones vacances a tots/es, ja ens les tenim guanyades !

Sisco Lahosa