21 de maig 2006

Presentació Escola d'Estiu - 2006

26a ESCOLA D’ESTIU DE LES TERRES DE L’EBRE
Una escola d’estiu descentralitzada, simultània i innovadora que consolida la decisió que es va prendre l’any passat. Tornem a les mateixes localitats on es va desenvolupar l’edició del vint-i-cinquè aniversari.
La nostra idea d’arrelar al territori, on sempre hem estat presents, s’afegeix a la voluntat de col·laboració amb altres entitats que també tenen com a objectiu la formació permanent del professorat. Enguany la nostra Escola d’Estiu ja està al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.
Aquesta voluntad, que dóna continuïtat a les darreres edicions, ha de potenciar iniciatives que el nostre Moviment aporta any rere any, en forma de jornades, conferències, publicacions. Cal una reflexió aprofundida i seriosa en el marc de l’Escola d’Estiu dels reptes i novetats sorgides en aquest curs 2005-2006, que el qualifiquem d’històric i no tenim cap dubte, no és una trivialitat.
Estem vivint moment d’autèntics canvis en models escolars, si enfoquem les solucions als reptes plantejats amb il·lusió i ganes, sortirem tots guanyant. Els Moviments de Mestres fa anys que proposem, des de la nostra reflexió i pràctica del dia a dia, una millora en l’educació del nostre país. Les aportacions als canvis educatius són més efectius si els realitzem de manera col·lectiva.
La nostra Escola d’Estiu està oberta a tothom. Fem que els nostres somnis esdevinguen realitat.
Àngel Ismael i Hierro
President Moviment de Mestres
de les Terres de l’Ebre