3 de gen. 2007

Jornada i Mostra de Treballs sobre: Artur Bladé

Des de l'MRP Terres de l'Ebre, l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila de Benissanet, Llibresebrencs.org, el Centre d'Estudis Lingüístics · CEL, i els centres de recursos pedagògics de les quatre comarques de l'Ebre, s'ha convocat una Mostra de treballs escolars sobre l'escriptor ebrenc Artur Bladé i Desumvila.
Els treballs poden adoptar qualsevol format (dossiers, murals, dibuixos, CD-ROM, presentacions en diapositives, web, etc.) i s'hauran de lliurar als centres de recursos pedagògics de cada comarca o l'MRP Terres de l'Ebre, Llibresebrencs.org o al Centre d'Estudis Lingüístics · CEL, per correu electrònic o en format que s'adopti. El límit de presentació de treballs serà el 10 febrer de 2007.
Aquesta mostra no té un caracter competitiu: els centres participants rebran un diploma de participació i, el professorat i alumnat, obsequis de participació. Per tal que la mostra tingui més projecció, el conjunt de treballs es podrà presentar a algun dels premis pedagògics que es convoquen a Catalunya sota el nom de les entitats convocants, però amb una referència clara a totes les persones i centres participants. L'entrega de reconeixements es realitzarà el 17 de febrer, dins de la Jornada pedagògica sobre Artur Bladé i Desumvila, que es realitzarà a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.